Waarom zou je een kookbox bij een buitenlands bedrijf bestellen?

We hebben een topbedrijf in eigen land.  Foodbag.be levert elke week maaltijdboxen met verse ingrediënten en originele recepten aan huis.

We stellen je graag voor aan Stéphane van Foodbag, een jonge ondernemer met een overvolle agenda en Anders van Smartmat, een werkende vader van drie jongens.
Na jarenlang elkaars grootste concurrent te zijn, besloot het het duo de koppen bij elkaar te steken en uiteindelijk – hoe zij het graag verwoorden – samen aan tafel te gaan. De insteek van de twee bedrijven was immers dezelfde: de beste ingrediënten van lokale leveranciers en bijhorende recepten samen in één doos bij jou aan huis leveren zodat jij meer tijd overhoudt om te doen wat je echt leuk vindt

Elke week kan je kiezen uit 14 gerechten. Laat je inspireren door vier kookstijlen.


Samen met lokale partners zorgt Foodbag.be ervoor dat je maaltijdbox elke week gevuld is met seizoensproducten en ingrediënten van Belgische bodem.
De receptenfiches leggen stap voor stap uit hoe jij de gerechten klaarmaakt. Een inspirerende maaltijd of net eentje die je in een handomdraai op tafel tovert, alles kan!

Foodbag.be levert elke week jouw Foodbag gekoeld aan huis of je kan hem ophalen in één van de afhaalpunten.  Zondag of maandag, in de namiddag of liever ‘s avonds: ontdek alle mogelijkheden voor jouw postcode op hun site.

 

Bekijk weekmenu

Bekijk recepten

Wist je trouwens dat Hello Fresh een Duits bedrijf is?
Dus, steun onze eigen economie en koop voortaan in eigen land.

 

 

 

Voordeel voor onze bezoekers:

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *