In zijn eigen ambachtelijke koffiebranderij in Dendermonde brandt Carlo Lijnneel, met veel trots en aandacht voor het product, al meer dan 25 jaar overheerlijke koffie van de bovenste plank. Sinds het ontstaan roostert Carlos Koffie hun koffiebonen volgens de ‘slowroast’ brandmethode. En dat proef je. Deze arbeidsintensieve manier van koffie maken garandeert een zeer egaal brandproces. Zo komen de zachte smaak en het aroma optimaal tot hun recht. De smaak die Carlo aan zijn koffie gaf, was duidelijk een schot in de roos, want de firma bleef de voorbije jaren gestaag groeien.

Ondertussen draait ook dochter Bo Lijnneel mee in de zaak. De liefde voor koffie werd haar met de paplepel, of beter koffielepel, meegegeven. Een vijftal soorten zitten er in het gamma van Carlos Koffie, allemaal ‘blends’, of mengelingen, van verschillende koffiesoorten om zo unieke smaken te verkrijgen. De bonen komen allemaal uit Zuid-Amerika en zijn allemaal van plantages aangesloten bij de Rainforest Alliance. Die biedt garanties dat het personeel en boeren op een correcte manier worden behandeld.

carloskoffie.be

Koffiebeleving in jouw bedrijf?

 

Verras  je klanten en verwen je medewerkers met premium koffie van de ambachtelijke branderij CARLOS KOFFIE.
CARLOS KOFFIE heeft een concept ontwikkeld waarbij de kwaliteit en service centraal staan. Van koffiemachine tot accessoires. CARLOS KOFFIE zorgt voor het volledige plaatje. Het enige wat jij en je bezoekers moeten doen, is genieten van de overheerlijke en ambachtelijke koffie.

Meer info nodig

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *